Berenkuil Omloop Grolloo

GROLLOO

De 24ste Berenkuil Omloop van Grolloo is op 11 juni. De omloop is ook dit jaar weer onderdeel van het Loopcircuit Noord-Nederland.

Na 5 jaar Berenkuil Omloop Grolloo door het Grolloërveen wordt er dit jaar een nieuwe draai gegeven aan het parcours. Daarnaast wordt er dit jaar voor het eerst gebruikt gemaakt van het zogeheten ‘BibTag’ systeem voor de tijdregistratie. De huidige start- en finishlocatie, de voorzieningen, de parkeergelegenheid en de organisatie blijven behouden. Peuters, kleuters, jeugd en volwassenen verschijnen op 11 juni 2016 aan de start op het sportveld aan de Pol in Grolloo. De peuters en kleuters aan de start van de 200 m, de jeugd aan de start van de 1,5 km en de volwassenen (ook toegankelijk voor jeugd) aan de start van de trimloop 5 km, de trimloop 10 km of de wedstrijdloop 10 km. De jeugdlopen zijn onderdeel van de Aa en Hunze Kidsruns. De Berenkuil Omloop Grolloo is de laatste wedstrijd van het seizoen. Op de dag van de Berenkuil Omloop Grolloo worden dan ook de prijzen van het overall-klassement uitgereikt. Inschrijven via www.inschrijven.nl  (voorinschrijving euro 7) of op 11 juni in het Markehuis aan de Pol in Grolloo (na-inschrijving, euro 9). Deelnemers aan de jeugdlopen kunnen zich inschrijven tijdens de gymlessen van O.B.S. De Drift op woensdagochtend 1 of 8 juni of op 11 juni vanaf 13.00 uur op het sportveld aan de Pol in Grolloo. Deelname aan de jeugdlopen is gratis. Bekijk voor meer informatie website: www.omloopgrolloo.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama