Presentatrice Anouk Smulders zoekt de leukste brildrager van Assen

ASSEN

Anouk Smulders is presentatrice, topmodel en sinds vandaag officieel onderdeel van het fashion team van Specsavers.

Dit jaar gaat zij niet alleen op zoek naar aanstormend talent in modellenland, maar óók naar leuke brildragende mannen en vrouwen die er fantastisch uitzien met bril. Brildragers uit Assen kunnen zich vanaf vandaag weer opgeven voor de Brildrager van het Jaar-verkiezing van Specsavers via www.brildragervanhetjaar.nl. Per leeftijdscategorie wint één brildrager de eretitel maar daarnaast ook een reischeque van 1000 euro, een meet & greet met Anouk Smulders en twee gratis brillen om optimaal te kunnen variëren met je outfit. Anouk Smulders over de Brildrager van het Jaar-verkiezing: ‘‘Een bril is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een hulpmiddel om goed te kunnen zien. Het is een mooi accessoire waar je echt een statement mee kunt maken. Daarnaast is een bril geschikt voor alle gelegenheden. Natuurlijk voor thuis op de bank, langs het hockeyveld of tijdens het lezen van mijn e-mails. Maar steeds vaker zie ik ook bij glamour-events en populaire tv-programma’s hippe brillen voorbij komen. Daarom vind ik het ook zo leuk om nu op zoek te gaan naar de leukste, hipste en mooiste brildragers van Nederland. Ik wil alle brildragers uit Assen van harte uitnodigen om zich aan te melden! Maak kans op mooie prijzen Brildragers kunnen zich vanaf 26 mei tot en met 23 juni inschrijven voor de verkiezing in de leeftijdscategoriën 16-25, 26-45 en 45+ jaar oud. Het Nederlandse publiek kan van 9 juni tot en met 30 juni stemmen op zijn/haar favoriete kandidaat. Per leeftijdscategorie gaan de vijf kandidaten met de meeste stemmen door naar de finale en worden voorgesteld aan de jury. Ga naar www.brildragervanhetjaar.nl voor meer informatie en om je aan te melden. Foto: Anouk Smulders Bril van Max & Co for Specsavers.

Auteur

Albert-Jan Garama