Wethouder Lohuis geeft startsein aanleg kunstgrasveld Witteveen

WITTEVEEN

Wethouder Sport Gerard Lohuis geeft 1 juni 8.30 uur het startsein voor de aanleg van een kunstgrasveld op het Sportpark van Witteveense Boys in Witteveen.

De voetbalvereniging kampt al jaren met een capaciteitsprobleem, met één wedstrijdveld en een klein trainingsveld. Nu het wedstrijdveld vervangen wordt door een kunstgrasveld, kan dit veel intensiever voor zowel trainingen als wedstrijden gebruikt worden. Raad In september 2015 heeft de raad geld beschikbaar gesteld voor de aanleg van het kunstgrasveld, als onderdeel van het beleid voor buitensportaccommodaties. Werkzaamheden In de afgelopen maanden is de aanleg voorbereid en nu het wedstrijdseizoen is afgelopen, kunnen de daadwerkelijke werkzaamheden beginnen. Bij die werkzaamheden zijn verschillende lokale ondernemers betrokken. Als alles volgens planning verloopt, wordt het nieuwe kunstgrasveld op 12 augustus a.s. officieel in gebruik genomen. Adres: Kerkweg 1 in Witteveen.

Auteur

Albert-Jan Garama