De Gezonde Passiedag in Kloosterveste

ASSEN

Zie er fantastisch uit. Voel u nog beter. Verwen uzelf elke dag. Hoe? Kom naar de Gezonde Passiedag!

We weten het allemaal: onze leefstijl, eetpatroon, leeftijd, mate van bewegen, stress; het zijn factoren die onze algehele fysieke conditie bepalen. In de snelle wereld van vandaag kan het lastig zijn om voldoende aandacht te schenken aan onze natuurlijk levenskracht en er fantastisch uit te zien. Het Passieteam wil jou laten kennismaken met bedrijven en organisaties, uit jouw buurt, die ondersteunen, helpen en begeleiden zodat jij het beste uit jezelf kan halen, het hele jaar door. Gun jezelf het goede dat Kloosterveen jou te bieden heeft. Noteer het alvast in uw agenda. De Gezonde Passiedag! Wij zijn er op 17 september van 10h tot 15h in het MFA Kloosterveste.

Auteur

Albert-Jan Garama