Dag en nacht basketballen voor goed doel

ASSEN

Heren 1 van basketbalvereniging Assist Assen onderneemt op 3 en 4 juni een recordpoging basketballen in Sporthal De Spreng. Als eerste in Nederland gaat dit Asser basketbalteam de uitdaging aan om 24 uur achter elkaar te spelen, waarvoor twaalf verschillende tegenstanders zullen aantreden. De recordpoging begint op vrijdag 3 juni om 19.00 uur. Als de mannen van Assist het volhouden, wordt op zaterdag 4 juni om 20.00 uur de laatste wedstrijd afgefloten en is de recordpoging geslaagd. In de aanloop naar en tijdens het evenement wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Naast donaties op www.acties.kwf.nl gaat ook een deel van de kantineopbrengsten naar KWF Kankerbestrijding. Adres sporthal: Vredeveldsweg 57 Assen.


Auteur

Redacteur