Avontuur langs Amerdiep

AMEN

Nationaal Park Drentsche Aa heeft 2 juni een ‘avon(d)tuur langs het Amerdiep’. Een ontspannen avondwandeling door de natuur van het Nationaal Park Drentsche Aa. Langs houtwallen met oude eiken en hulst gaat de wandeling naar het beekdal. Vervolgens gaat de wandeling langs het Amerdiepje dat door het landschap meandert om via de es terug te keren naar het startpunt. Onderweg vertelt een Nationaal Park gids over de geschiedenis van dit bijzondere gebied en wordt aandacht besteed aan het huidige beleid en beheer.

Start 19.00 uur, parkeerplaats bij het café De Amer in Amen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa. Waterdichte schoenen en een verrekijker worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tijdens deze wandeling.

Auteur

admin