Wandelavondvierdaagse Rolde steunt dit jaar twee goede doelen

ROLDE

Dit jaar organiseert de Rolder activiteiten Stichting voor de 4 e keer de wandelavondvierdaagse in Rolde. Het wordt gehouden van 7 tot en met 10 juni.

Er wordt gelopen in drie groepen 3, 5 en 10 kilometer. De start en finish is elke avond bij het Stationskoffiehuis aan de Stationsstraat te Rolde.De starttijden van de 3 en 5 km is tussen 18.30 en 18.45 uur en voor de 10 km is dat tussen de 18.15 en 18.30 uur. De intocht op vrijdagavond is vanaf de Hendrik Kokstichting begeleidt door muziek dus komt ze allemaal inhalen.

De avondvierdaagse is natuurlijk voor jong en oud, het inschrijfgeld bedraagt € 5.00 per persoon.Inschrijven( naam en aantal deelnemers) en afstand tot en met maandag 6 juni via de mail avondvierdaagse@ras-rolde.nl en op de dag zelf.

Voor alle deelnemers is er na afloop een medaille( minimaal drie dagen meedoen). Dit jaar gaat de opbrengst naar twee goede doelen: Alp d'Huez en de beklimminmg van Mont Ventoux.


Auteur

Redacteur