Sport- en cultuurfestival Beilen

BEILEN

In Beilen was 28 mei het eerste sport- en cultuurfestival in Beilen. Allerlei sportverenigingen mochten zich presenteren aan de Beilenaren op het sportpark Noord-West.

Ook TC Smalhorst had een stand en daar hebben we goed gebruik van gemaakt. ’s Morgens vroeg waren we paraat om op het grasveld 2 mini-tennisvelden, de Tri en de stand op te bouwen. En toen was het wachten op de mensen en hopen dat het weer goed bleef. Terwijl er in de buurt allerlei regenbuien viel, bleef het in Beilen, op een heel klein buitje na, droog. De mensen konden dus genieten van het mooie weer en kennismaken met allerlei sporten, die bij elkaar stonden op een grasveld, en dat deden ze ook. De opkomst was goed en we hebben heel veel mensen, vooral kinderen, kennis kunnen laten maken met de mooie tennissport. Ze probeerden allen een balletje te slaan tegen de Tri, wat sommigen heel goed lukten, terwijl anderen een balletje sloegen op de mini-tennisbaan.

Auteur

Albert-Jan Garama