SamSam zet de deur open

ASSEN

Gastouderbureau SamSam zet 4 juni van 10.00 tot 13.00 uur de deur open voor belangstellende ouders die meer willen weten over gastouderopvang.

Gastouderbureau SamSam heeft een uitgebreid netwerk van gastouders in de gemeenten Assen en Midden Drenthe. Buiten de medewerkers van SamSam zijn ook een aantal van deze gastouders aanwezig om te vertellen over hun werk en de samenwerking met SamSam. Ouders kunnen deze dag langskomen aan de Torenlaan 10 in Assen om informatie te ontvangen over de mogelijkheden van gastouderopvang, de financiën en overige vragen. Ook belangstellenden die gastouder willen worden zijn van welkom. Gastouderopvang is kleinschalige, flexibele kinderopvang in een huiselijke setting voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De opvang vindt plaats bij de gastouder thuis,voldoet aan de eisen die de Wet Kinderopvang stelt en komt in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag.

Auteur

Albert-Jan Garama