Kiwanis Trofee voor Wilhelmina Ziekenhuis Assen

ASSEN

Als een kind plotseling ziek wordt of er gebeurt iets ernstigs, dan wil je als ouder dicht bij je kind zijn. Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen wil graag dat er een familiekamer komt waar ouders of directe familie in een huiselijke omgeving zo dicht mogelijk bij het kind kunnen verblijven. Maar de budgetten van ziekenhuizen zijn daarvoor beperkt.

In de nieuwbouwplannen van het WZA wordt ruimte gezocht om een ouder- kind centrum, met een familiekamer een plaats te geven. Als iedereen dit belangrijk vind, kan dit ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Kiwanis Assen spant zich in om een bijdrage te leveren aan het welzijn van kinderen en wil graag een steentje bijdragen om deze ontwikkeling te ondersteunen door geld in te zamelen om een familiekamer in te richten. Op 12 juni wordt voor de 16e keer de Kiwanis Trofee georganiseerd. De opbrengst komt ten goede aan het initiatief een familiekamer in te richten. De Rabobank is de komende jaren hoofdsponsor van de Kiwanis Trofee, en uiteraard komen de bijdrages van de deelnemers ten goede aan dit prachtige doel. De Kiwanis Trofee start bij de Rabobank aan het Neptunusplein op zondag 12 juni. Al vanaf 8.00 uur zijn de auto's te bewonderen. Om de minuut starten de auto's. De finish op het Koopmansplein is aan het einde van de middag, rond 16.00 uur met opnieuw de kans om de auto's te bewonderen. Meer informatie opvragen of aanmelden voor de toertocht kan middels onze website: www.kiwanistrofee.nl

Auteur

Albert-Jan Garama