Dag van de Bouw op Woonpark Diepstroeten

ASSEN

Nationale Dag van de Bouw is op zaterdag 4 juni. Nieuwbouwproject Woonpark Diepstroeten in Assen viert dit alvast op woensdag 1 juni. Bewoners, kopers en andere geïnteresseerden zijn tussen 15.00 en 19.00 uur welkom om de festiviteiten bij te wonen.

Assenaar en motorzaagkunstenaar Erik van der Leur komt ook in actie op 1 juni. Hij is een expert op het gebied van motorzaagkunsten begint‘s middagsaan een spectaculair kunstwerk op Woonpark Diepstroeten. Daarnaast kunnen de bezoekers samen met de medewerkers van Van Wijnen een uitgezette route over het woonpark fietsen of wandelen. Woonpark Diepstroeten telt verschillende bouwfasen met verschillende woningtypen. In tien jaar tijd bouwt bouwbedrijf Van Wijnen zo’n 400 duurzame en energiezuinige woningen. Daarmee is het woonpark het grootste nieuwbouwproject in Assen. Het woonpark ligt midden in de Drentse natuur aan de zuidrand van Assen. Meer informatie over dit projec www.woonparkdiepstroeten.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama