Advendo met open repetitie

HOOGHALEN

Gemengd koor Advendo heeft een open repetitie op dinsdagavond 7 juni in ’t Haolerhoes aan de Stengelinstraat in Hooghalen.

Advendo is in de eerste plaats een koor voor mensen met plezier in zingen maar de kwaliteit wordt zeker niet uit het oog verloren. Het repertoire is gevarieerd en breed, en bestaat uit popsongs maar ook met uitstapjes naar het nederlandse lied en licht klassieke muziek. Het koor staat onder leiding van dirigent Jan Smale en wordt begeleid op de piano door Yaroslav Kolpakoff. In het voorjaar van 2016 heeft Advendo met veel succes een musical gepresenteerd. De voorbereidingen voor een nieuwe show zijn reeds weer gestart waarbij samengewerkt wordt met een regisseuse en combo. Advendo heeft ongeveer 45 leden. Alle zangpartijen zijn vertegenwoordigd, maar er is nog ruimte voor nieuwe leden. Op 7 juni is een ieder van harte welkom om 20.00 uur, in de pauze staat er een kopje koffie klaar. Voor meer informatie: www.advendohooghalen.nl

Auteur

Albert-Jan Garama