Muziekfeest bij OBS G.A. de Ridder

BEILEN

‘De school waar muziek in zit’. Dat is de slogan van obs G.A. de Ridder in Beilen. En dat er muziek in de school zit, bleek afgelopen donderdagavond. Het was een drukte van belang in en rondom de school.

Op drie verschillende podia verzorgden leerlingen van de G.A. de Ridder optredens op het gebied van muziek, zang en dans. De G.A. de Ridder is sinds een paar jaar intensief bezig met een profilering op het gebied van muziek. De school heeft onder andere een eigen schoolkoor en een blazersklas. Daarnaast volgen alle groepen de methode 123Zing en doet de school mee aan het project Klasse!Muziek. Afgelopen donderdagavond konden de ouders van de leerlingen genieten van het muzikaal talent van hun kind. Ook konden ouders kennismaken met muziekdocenten, muziekverenigingen en muziekorganisaties uit de regio.

Auteur

Albert-Jan Garama