Zwerftocht stroomdal Drentse Aa

ASSEN

Marlijn Nijboer en Jolijt Dijkstra organiseren op 1 juni een zwerftocht door het stroomdal van de Drentse Aa.

,,We gaan zonder plan op pad, laten ons lokken door paden die roepen en waaien mee met de wind. Zonder haast zwerven we door het landschap en gaan we op zoek naar de verhalen die het vertelt. We ontdekken die verhalen in de sporen van dieren en mensen, in de planten en bomen die we tegen komen, in de wijze waarop het landschap zich aan ons toont en in de landschapsenergie die we ervaren. Jolijt Dijkstra is natuurgids en vertelt over flora, fauna en landschapsgeschiedenis, Marlijn Nijboer nodigt uit om op een andere manier naar het landschap te kijken en je hier in diepere lagen mee te verbinden. Jolijt is natuurgids, Marlijn is sjamanistisch opgeleid. De bundeling van kennis en ervaring staat garant voor een bijzondere tocht. Aanmelding vooraf is verplicht!" Meer info 06-51560397.

Auteur

Albert-Jan Garama