Nooitgedacht Rolde bij RTL WoonTips

ROLDE

Onlangs zijn opnames gemaakt door WoonTips van RTL in de wijk Nooitgedacht met presentator Geert Hoes, wethouder Henk Heijerman en verkoopadviseur van woonwijk Nooitgedacht.

WoonTips is het woonprogramma dat te zien is bij RTL4. In het programma belichten ze de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen. Vanaf dit seizoen van WoonTips is gemeentelijke projectontwikkeling een nieuwe rubriek. Waar zou je willen wonen in Nederland? Liever in een groene, rustige omgeving in het Noorden of liever in de buurt van de Randstad? In deze rubriek laten ze zien wat een gemeente te bieden heeft, in welke wijken je een droomhuis kunt bouwen en op welke manier de hulp wordt geboden die nodig is tijdens een dergelijk project. In de groene woonwijk Nooitgedacht heeft de gemeente Aa en Hunze verschillende mogelijkheden om te wonen. Van jong tot oud, van kavels tot koopwoningen in verschillende prijsklassen. Iedereen kan er terecht. De wijk ligt dichtbij Assen en aan de N33 bij Rolde, op een centrale plek in Noord-Nederland. De presentatie van WoonTips ligt in handen van Iris Rulkens en Geert Hoes. De aflevering over Nooitgedacht zal zaterdag 28 mei om 16.00 uur uitgezonden worden bij RTL 4. Op 30 mei volgt hier een herhaling om 13.00 uur.

Auteur

Albert-Jan Garama