Last-Time in De Cerck Beilen

BEILEN

De laatste vrijdag van mei, de 27ste, komt de band Last-Time spelen in De Cerck. Het optreden begint om 21.30 uur en is gratis te bezoeken.

De band bestaat uit muzikanten die allen jarenlange ervaring hebben en hun sporen reeds hebben verdiend met het maken van diverse soorten muziek.Last-Time is ontstaan als een hobbyband die steeds professioneler te werk is gegaan, dit mede doordat ieder zijn eigen ervaring uit vorige bands meenam is er sprake van een hechte groep met bekende namen uit de noord Nederlandse muziek scène. De band heeft een grote voorliefde voor rock en soul muziek. Maar een avond sixties/seventies slaan zij ook niet af, zie daar voor de tribute acts die ze in het verleden hebben uitgevoerd (Ten Years After, the Doors, the Kinks). Meer op www.decerck.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama