Open lesweek Beeldrijk Drenthe

ASSEN

De docenten van Beeldrijk en Klankrijk Drenthe presenteren van 23 tot en met 27 mei hun cursussen in het pand van Podium Zuidhaege aan het publiek van Assen en omstreken.

Beeldrijk Drenthe toont boetseren naar model, edelsmeden, tekenen en schilderen, keramiek, mozaïek, fotografie, beeldhouwen en meer. De docenten van Klankrijk Drenthe presenteren zich in Assen en elders in de regio op al hun lesplaatsen en mensen kunnen komen kijken hoe de muzieklessen in de praktijk gaan. Informatie over exacte locaties en tijdstippen van de open lessen is te vinden op www.klankrijkdrenthe.nl en www.beeldrijkdrenthe.nl Op zondag 29 mei zijn van 13:00-16:00 uur alle docenten van Beeldrijk en Klankrijk Drenthe aanwezig in het gebouw van Podium Zuidhaege en kan er door bezoekers gewerkt worden in de lokalen. Cursisten en docenten van Klankrijk Drenthe zorgen voor de muzikale omlijsting van deze middag. Van 9 mei tot 9 juni exposeren de cursisten van de Beeldende cursussen hun werk bij Podium Zuidhaege.

Auteur

Albert-Jan Garama