New Café Image met Docxrock night

ASSEN

New Café Image presenteert op vrijdag 27 mei 2016 een ‘Docxrock night’ in samenwerking met Asser bedrijf Black SheepBookings. Er zullen twee bands spelen op deze avond, Hackberry uit Groningen en Art of Pain uit Leeuwarden.

Rockcafé Docx was jaren lang een begrip in Assen en ver daarbuiten. Vele mensen hebben daar bands gezien en zich avond na avond vermaakt met de tofste rock en metal nummers. Carlijn Rhymer, bardame in New Café Image en voorheen Rockcafé Docx, wil met deze maandelijkse DocxRock Nights de oude sferen doen herleven en oude bekenden weerzien, zoals dat eerder gebeurde ten tijde van Rockcafé Docx. Zodoende zocht zij contact met Black SheepBookings om de muzikale invulling samen te stellen. Art of Pain en Hackberry werden bereid gevonden mee te werken voor deze editie. Art of Pain is een thrash metal band met vrouw op vocalen uit Leeuwarden. Recentelijk brachten zij hun eerste videoclip uit en de eerste buitenlandse shows zijn al bevestigd. Hackberry is een jonge band uit Groningen en maakt een instrumentale mix van metal, stoner en psychedelica. De DocxRock Night in New Café Image begint om 21.00, de bands zullen later op de avond spelen.

Auteur

Albert-Jan Garama