Team PK klaar voor rondje Nederland

ASSEN

Team PK gaat zich 17 juni 18.30 uur presenteren bij Stouwdam Bike & Skate in Assen. De ploeg van het ICT-bedrijf uit Assen, bestaande uit elf renners en negen begeleiders zal van 23 tot en met 25 juni een rondje Nederland fietsen onder de vlag van Cycle for Hope.

Het Rondje Nederland bedraagt 1200 kilometer en zal binnen 48 uur door drie subploegen in estafette verreden worden. Team PK hoopt op die manier een mooi sponsorbedrag bij elkaar te fietsen voor Stichting de Hoop. Deze stichting biedt hulp van preventie tot re-integratie aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen en verslavingsproblemen. Dankzij Cycle for Hope kunnen mensen toch welkom worden geheten in inloophuizen, preventielessen worden gegeven op scholen en werkervaringsplaatsen aangeboden worden om cliënten een nieuw leven op te laten bouwen. De ploegenpresentatie vindt plaats op vrijdagavond 17 juni bij Stouwdam Bike & Skate Assen, Jan Fabriciusstraat 3 in Assen. Aanvang 18.30 uur. Na afloop is er onder leiding van oud marathonschaatser René Ruitenberg de gelegenheid om met z’n allen een rondje Assen te gaan fietsen. Via de website www.cycleforhope.nl/team/pk kan er gedoneerd worden aan de renners.

Auteur

Albert-Jan Garama