Midden-Drenthe heeft FNV-Seniorengroep

BEILEN

Nu de reorganisatie bij de FNV zijn beslag heeft gekregen is het tijd voor de implementatie. Zo hebben de Senioren van de FNV nu hun eigen sector de FNV-Senioren.

Het doel en het streven is om in elke gemeente een eigen Seniorengroep op te richten die de belangen van haar leden gaat vertegenwoordigen in hun gemeente. Daar waar mogelijk zullen ze toenadering zoeken bij de al reeds, in meerdere plaatsen, actieve vertegenwoordigers van belangenorganisaties voor senioren. Er zijn al enkele afdelingen opgericht en ook in Midden-Drenthe heeft er onlangs een oprichtingsvergadering plaatsgevonden en is er een voorlopig bestuur gevormd.Het secretariaat van de opgerichte afdeling FNV-Senioren is ondergebracht bij de heer J. Krol, woonachtig in Beilen, het Spiek 94. Tel: 06 12291086 De afdeling FNV-Senioren ziet u graag op 6 juni in zaal Muller aan de Paltz 7, 9411 PM Beilen om 10.00 uur voor een kennismaking en natuurlijk is er dan ook koffie. Tevens zijn er reeds twee vakbondshuizen opengesteld waar u van harte welkom bent met uw vragen of gewoon even binnen kunt wippen voor een sociaal praatje. De koffie staat altijd klaar. De vakbondshuizen vindt u in Assen en in Hoogeveen. Adressen:Maasstraat 25, 9406 RA Assen. Beukemastraat 8b, 7906 AM Hoogeveen. Kijk voor openingstijden op de website van de FNV: FNV.NL/Senioren. Ondersteuning voor de afdeling vindt plaats vanuit het regiokantoor te Groningen. Leonard Springerlaan 23 met als bestuurder de heer J. Lutje. Deze is te bereiken op 06-20493005 of per email jan.lutje@fnv.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama