Lezing Rineke Dijkinga bij boekhandel Iwema

ASSEN

Rineke Dijkinga geeft donderdag 26 mei vanaf 19.30 uur een lezing over voeding en hormonen bij Boekhandel Iwema te Assen. De toegang is euro 7,50 en aanmelden kan via media@iwema.nl of 0592-317519.

Heb je overgewicht rond je middel, terwijl je niet echt veel eet? Heb je direct na het (avond)eten alweer zin in zoet? Tijdens haar lezing laat Rineke Dijkinga zien dat, door meer te weten over stoffen die hormonen positief of negatief beïnvloeden, je thuis zelf aan de slag kunt met je gezondheid. Bijvoorbeeld door zo veel mogelijk te gaan leven en eten zoals de natuur het voor ons en onze hormonen heeft bedoeld. Want ook in deze moderne tijd functioneren onze genen nog via de oeroude ritmes van de natuur en zijn ze gebaat bij onbewerkt, eerlijk voedsel en een natuurlijke leefstijl.

Rineke Dijkinga heeft sinds 2003 een praktijk voor orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde in het Groningse Sellingen. Ze schreef boeken vol heerlijke recepten en uitgebreide achtergrondinformatie om je gezondheid positief te beïnvloeden.


Auteur

Redacteur