Gratis proeflessen bij G&A Rolde

ROLDE

Er is weer ruimte in de verschillende turngroepen van G&A Rolde. Lijkt turnen je leuk, kom dan meedoen met een of meerdere gratis proeflessen.

G&A Rolde is een kleine en gezellige vereniging. Wij bieden turnen aan op recreatief niveau en op wedstrijdniveau. Onze wedstrijdturnsters hebben dit jaar mooie prestaties behaald. Zo zijn er diverse medailles binnengesleept. En hebben veel meiden zich geplaatst voor diverse toestelfinales, het provinciaal kampioenschap en zelfs voor het Nederlands Kampioenschap! Wil jij ook graag recreatief of wedstrijdturnen? Kom dan naar (een van) onze proeflessen. Je hoeft niet iedere les te komen, maar dat mag natuurlijk wel. Ben je geboren in 2010 of eerder (dus ga je na de zomer naar groep 3 of hoger)? Dan ben je van harte welkom. Het maakt niet uit of je al lid bent van de vereniging of in Rolde woont. Iedereen is welkom bij deze gratis proeflessen. Gymmzaal de Boerhoorn (Zuides 6a, Rolde). Op 28 mei en 4, 11, 18 en 25 juni, 8.30 - 10.00 uur. Na de proeflessen zal in overleg met de trainers bepaald worden in welke groep uw zoon / dochter na de zomer het beste kan komen turnen. Opgeven kan via genarolde@gmail.com (Opgeven is niet verplicht)

Auteur

Albert-Jan Garama