Assen in Verbinding met dialoogavond in Noabershop

ASSEN

Assen in Verbinding heeft vandaag -woensdag 25 mei- een dialoogavond in de Noabershop Rolderstaat 9 met het thema: Religie. De bijeenkomst heeft als doel: Ontmoeting, Dialoog en Kennismaking. Van 19.30 tot 21.30 uur.

Op 27 en 28 mei organiseert de Noabershopweer een kleintje Pasar Malam. Zowel op vrijdag als op zaterdag kunnen bezoekers kennis maken met spirituele behandelaars, met het massageteam Noabershop en lekkernijen van een Indonesische catering. Er staan stands met Indiase kleding, tassen en sieraden en met Indisch keukengerei en Indische kleding. Op beide dagen zijn workshops Dadarguling maken en KueGoyang te volgen. Alleen op vrijdag 19.00 uur is er Poco Poco (Indonesische linedance) en Soul Salsa line dance. Op zaterdag is de 90-jarige mevrouw Groenhout aanwezig. Om 13.00 uur en 15.00 uur optredens van Tifa Totobuang.

Auteur

Albert-Jan Garama