Programma TT Festival 2016

ASSEN

Het programma van het TT Festival 2016 (23 tot en met 25 juni) is bekend. Een aantal artiesten is de afgelopen weken al bekend gemaakt, waaronder John Coffey, Lil’ Kleine, Manuel & Geza en Memphis Maniacs. Hieraan worden grote namen toegevoegd als De staat, Van Velzen, Feuerengel (Rammstein Tribute), Giocatori en Partysquad. Ook ontbreken de bands The Dirty Daddies en Mooi Wark dit jaar niet.

Meer dan 80 artiesten zijn inmiddels bekend. De artiesten die optreden bij RADIONL en op het regionale podium, TT Talent Stage, worden later bekend gemaakt. Er zijn nog nooit zoveel artiesten op het TT Festival geweest. Dit komt door de extra dag en door de uitbreiding van het aantal podia. Er zijn verschillende genres aan de podia gehangen. Zo is er naast de welbekende Rock en Pop weer een Nederlandstalig podium, is er een DeutscheTref, een Tribute stage en een podium met regionaal talent Het programma van het motorvermaak was al eerder bekend gemaakt. Ten opzichte van vorig jaar is ook dit programma flink uitgebreid. Het TT Festival wordt geopend met de Eurol Action Strip op de Vaart waar een Dragrace demo zal plaatsvinden. Op de Weiersstraat vindt vanaf donderdag 3 dagen lang een gevarieerd motorprogramma plaats. En uiteraard is ook dit jaar weer de TT NightRide op de vrijdagavond. Untitled

Auteur

Albert-Jan Garama