Inschrijven voor autocross Annen

ANNEN

Autosport Noord houdt 5 juni een autocross aan de Nije dijk in Annen. Dit wordt voor Autosport Noord de tweede wedstrijd van dit seizoen welke meetelt voor het clubkampioenschap.

In de regio klasse zullen diverse rijders uit de gemeente Aa en Hunze hun kunnen laten zien. Voor deze klasse geld dat de auto een standaard carrosserie moet hebben en de motor maximaal 6 cilinders mag hebben. Vierwielaandijving, turbo en drukvulling zijn niet toegestaan. De rijder komt uit de gemeente Aa en Hunze of binnen een straal van 25 kilometer van Annen. Voor de dames is er een aparte klasse. Ook zullen de supersnelle sprinters en kevers hun opwachting maken en voor mooie wedstrijden zorgen. De overige klassen zijn de junioren, standaard tot 1800 cc, standaard tot 2000 cc, opstap en de vrije standaardklasse. Op gave voor deze wedstrijd kan op 27 mei in café de Grutter in Annen van 20.00 tot 22,00 uur. Voor info zie www.autosportnoord.nl of telefoonnummer 06-23638244 tussen 19.00 – 21.00 uur niet op zondag.Of opgaveautocross@live.nl

Auteur

Albert-Jan Garama