Zomerbridge in Vries

VRIES

Net als voorgaande jaren kunnen leden en niet-leden deze zomer weer bridgen in Vries. Op donderdagavond van 2 juni tot en met 25 september organiseert BC Vries Zomerbridge in Onder de Linden, Brink 4 in Vries.

Aanvang 19.30 uur, aanmelden aan de zaal tussen 19.00 en 19.15 uur (gezien de grote belangstelling in de voorgaande jaren, is tijdige aanmelding gewenst, want vol=vol). Er worden 24 spellen gespeeld en de deelnemers worden zo mogelijk op sterkte ingedeeld. In elke lijn zijn er enkele prijsjes. Deelname kost € 4,00 per paar. Op maandagmiddag van 30 mei tot en met 29 augustus is er ma-mi-zo, eveneens in Onder de Linden. Aanvang 13.30 uur, aanmelden aan de zaal tussen 13.10 en 13.20 uur. Er worden doorgaans 21 spellen gespeeld. Deelname euro 1 per persoon, er zijn geen prijsjes. Ma-mi-zo is bijzonder geschikt voor minder ervaren spelers. Voor NBB-leden zijn bij elke zitting Meesterpunten te verdienen. Info Martin Lammerts 0592-542780 of mjlammerts@ziggo.nl

Auteur

Albert-Jan Garama