Voorrondes NK Lego bouwen bij Intertoys Warenhuis Vanderveen

ASSEN

Kinderen kunnen van woensdag 1 juni tot en met zaterdag 4 juni meedoen aan de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Lego Bouwen bij speelgoedafdeling Intertoys van Warenhuis Vanderveen te Assen.

Intertoys Vanderveen is één van de Intertoys shops in het land waar de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Lego Bouwen, worden gehouden. Om ervoor te zorgen dat de kinderen een eerlijke kans krijgen om te winnen, zijn de bouwwedstrijden in twee leeftijdscategorieën verdeeld: 5 t/m 8 jaar en 9 t/m 13 jaar. Per categorie komt er een winnaar uit de bus. De twee winnaars krijgen ieder een Legoset ter waarde van 25 euro en mogen automatisch meedoen aan de finale van het NK Legobouwen tijdens Lego World in Utrecht. De voorrondes bij Intertoys Vanderveen worden gehouden van woensdag 1 juni tot en met zaterdag 4 juni van 10.00 tot 17.00 uur. De finale is op zaterdag 22 oktober tijdens Lego World in Utrecht. De hoofdprijs is een reis naar Legoland Denemarken Billund en een exclusieve set van Lego.

Auteur

Albert-Jan Garama