Dubbelconcert mannenkoren in Het Noorderlicht

ASSEN

Het Asser Mannenkoor en Die Sevensanghers geven 28 mei een gezamenlijk concert in het nieuwe Kerkcentrum Het Noorderlicht aan de Scharmbarg in Peelo Assen.

In het kader van een uitwisseling is het Limburgse koor Die Sevensanghers uit Sevenum voor de tweede keer op bezoek in Assen. Het koor heeft een aantal grote concerten op haar naam met gerenommeerde symfonieorkesten en staat onder leiding van de professionele dirigent Vincent Oostenbrink. Het maakte ook al enkele buitenlandse concertreizen. Het Asser Mannenkoor heeft met dirigent Bert Lammers en pianist Jan de Roos net een geslaagde promotietour langs een aantal buurgemeenten achter de rug. Samen brengen beide koren een programma met nummers uit hun brede repertoire. Het concert begint om 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar aan de kerk.

Auteur

Albert-Jan Garama