RUBRIEK Passie in Zaken met Ron en Adila Verveer

ASSEN

Passie in Zaken met Ron en Adila Verveer

ASSEN - Ron (57) en Adila (52) Verveer zijn eigenaar van Wolff Optiek. ,,Onze passie is leuke brillen verkopen, aan leuke mensen. Ik werk al vijfendertig jaar als opticien’’, vertelt Ron. ,,Drie jaar geleden nam ik samen met Adila deze winkel over. Het interessante aan dit vak is een kijkoplossing vinden voor mensen. Iets waar ze blij mee zijn en goed mee kunnen zien. Het is leuk om mensen tevreden de deur uit te zien gaan, met een bril die bij ze past.’’ De passie van Adila, is de mensen achter de bril. ,,Ik hou van mensen. Naast het vinden van een leuk montuur, wil ik ze leren kennen om het een aangename ontmoeting te maken. Ron is meer van de vakkennis, ik van de persoonlijke aandacht. Klanten vinden het leuk dat we het zo samen doen.’’ Voor de toekomst willen Ron en Adila zichzelf blijven ontwikkelen en sterke punten verbeteren. ,,We willen ons op persoonlijke aandacht richten. Ook belangrijk, is dat veel grote ketens omvallen. De kleine zelfstandigen moeten weer opkomen. Daar willen we ons in onderscheiden. Eerlijk en transparant zijn, met een mooi product en persoonlijke aandacht. Mensen kunnen hier overigens ook binnenlopen voor een kop koffie met een plak cake, zonder iets te kopen. Het draait hier om gezelligheid.’’ Tekst en foto Rianne Martens.

Auteur

Albert-Jan Garama