Rabobank verlengt sponsoring Theater De Nieuwe Kolk

ASSEN

Dinsdag ondertekenden Rabobank Assen en Noord-Drenthe en Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk een nieuw sponsorcontract voor drie jaar. Het contract gaat in op 1 januari 2017. Het betekent een verlenging van de lopende afspraken, waardoor de vlakke vloerzaal van het Asser theater de naam Rabo Zaal behoudt.

Sjoerd Scholte, directievoorzitter bij Rabobank Assen en Noord-Drenthe: “Na de prettige samenwerking van de afgelopen jaren zijn wij erg blij dat we deze samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten. Als Rabobank dragen we cultuur een warm hart toe. Door samen te werken met verschillende partners in de regio willen wij cultuur toegankelijker maken voor iedereen.” Het sponsorcontract houdt onder meer in dat de vlakke vloerzaal de naam Rabo Zaal behoudt. De naam wordt meegenomen in de bewegwijzering en in de informatie over voorstellingen en concerten in de zaal. De Rabobank kan verder de zaal een aantal keren per jaar gebruiken voor haar relaties en is automatisch lid van de Culturele Businessclub. Hilko Folkeringa, directeur Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk: “De Rabobank is voor ons meer dan een sponsor, het is met recht een partner. Wij zijn er trots op opnieuw een driejarige verbintenis met hen aan te gaan.” Bij de ondertekening op dinsdag 17 mei in Assen waren vanuit de Rabobank Sjoerd Scholte, directievoorzitter en Annette Kremers, verantwoordelijk voor marketing en communicatie, aanwezig. Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk werd vertegenwoordigd door Hilko Folkeringa, directeur en Peter van der Linde, manager commerciële zaken.

Auteur

Albert-Jan Garama