Laatste editie Festival Dag van Delen

EKEHAAR

In Ekehaar is op 21 en 22 mei de zevende en laatste editie van Festival Dag van Delen. De locatie is de ijsbaan in Ekehaar, Oal Diek 8. De kaartverkoop gaat via Gezondheidswinkel Ceres Ceresplein 116 Assen, De Kleine Monnik, Fenne 110 Winschoten. Meer op www.dedagvandelen.nl.

Organisatoren Marco en Indra: ,,We vinden het erg jammer dat we deze keuze moeten maken, maar het is op deze manier niet meer te doen om alles zelf, van eigen geld en met een gezin te doen naast onze eigen banen. Het back tot basic-festival was een hobby, die steeds drukker en groter werd. We hebben wel weer ideeën om een ander soort festival te gaan organiseren met een ander concept, maar dat staat nog in de kinderschoenen. We gaan dit dan bedrijfsmatig en commerciëler organiseren, zodat we er dan ook wat aan over kunnen houden. De Dag van Delen is namelijk een festival waar delen centraal staat in plaats van geld en vanuit een commercieel oogpunt er beter van te worden.”

Auteur

Albert-Jan Garama