Opening Antje’s Taverne in Assen

ASSEN

Een zonovergoten Kloekhorststraat was op vrijdagavond het decor van de opening van Antje’s Taverne in Assen.

Onder de aanwezigen bevond zich ook Tweede Kamerlid Erik Ziengs, die een speech had voorbereid waarin hij positief sprak over de passie en het vuur waarmee Antje Dijkstra haar zaken altijd geregeld heeft. Het meest was hij te spreken over de warme persoonlijkheid van de Asser gastvrouw. Na afronding van zijn speech mocht de Ziengs, samen met Antje zelf, het symbolische lintje door te knippen als officiële startsein voor Antje’s Taverne.

Een zogeheten taverne, zoals dat van Antje, staat te boek als mengeling tussen een restaurant en een kroeg. In België zijn dit soort gelegen razend populair. In Assen was er tot op heden nog geen soortgelijk aanbod te vinden, maar met Antje’s Taverne is daar verandering in gekomen.


Auteur

Redacteur