Moonlight Starring The Andrews Sisters in De Schalm

ASSEN

Moonlight Big Band geeft 20 mei een concert in De Schalm bij Podium Zuidhaege, met veel nieuwe muziek en een vleugje nostalgie.

Voor het programma van 20 mei is gekozen voor een mix van muziek: Big Band Swing en ballads wisselen elkaar af met veel aandacht voor het talent van de band. De afgelopen jaren heeft de band zich verdienstelijk gemaakt als ‘Miller-Orchestra’ op diverse concert podia en tijdens evenementen. In samenwerking met verzorgingshuizen en wooncentra speelt de band met veel plezier voor een groot publiek. Het komende seizoen staat in het teken van de ‘Andrews Sisters’. Naast muziek uit de Swing Era, Count Basie, Sammy Nestico, Buddy Rich e.a. wordt het programma uitgebreid met een authentiek Andrews Sisters programma, van ‘Bei Mir Bist du Schoen’ tot Shoo Shoo Baby. Samen met de zangeressen Aliena van Dalen, Else Schreur en Stephanie Jansen / Sophie Kuipers gaat Moonlight on tour in het seizoen 16/17. Onder de bezielende leiding van Martijn Veenstra zoeken de muzikanten voortdurend naar nieuwe uitdagingen. U kunt genieten van jazz op hoog niveau, gespeeld door enthousiaste mensen die de passie voor bigbandmuziek met elkaar delen! Kaarten reserveren kan via de website www.bigbandmoonlight.nl of via 06-27527505. De kaarten kosten per stuk euro 12,50.

Auteur

Albert-Jan Garama