Kaartverkoop gestart voor FestiValderAa

SCHIPBORG

In Schipborg vindt voor de zesde keer FestiValderAa plaats. Ook komende editie biedt een unieke combinatie van muziek, (straat)theater, dans en kunst. Op het het festivalterrein kun je genieten van onder andere Orgel Vreten en PAUW. Zowel het festivalterrein als de theaterlocaties, waar bijvoorbeeld De Jongens en Het Houten Huis spelen, liggen op prachtige plekken in het Stroomdallandschap Drentsche Aa.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Tot 27 mei krijgen vroege vogels korting op de weekendkaarten; euro 17,50 in plaats van euro 25,00 voor een weekend cultuur in de Drentsche natuur. Kinderen tot 10 jaar kunnen een weekend lang schapen timmeren en het baas zijn van het FestiValderAa-journaal voor euro 12,50 per festivalbandje. Bekijk het programma op www.festivalderaa.nl. Voor theatervoorstellingen zijn losse kaarten nodig en er komen nog een paar verassingen aan, houd FestiValderAa in de gaten. Noteer: 1, 2 en 3 juli 2016 FestiValderAa in Schipborg.

Auteur

Albert-Jan Garama