Cursisten Beeldrijk Drenthe tonen 'Into Nature'

ASSEN

Als opmaat voor de kunstexpeditie 'Into Nature' die vanaf 2 juli door het Drentse landschap en langs een aantal kunstinstellingen voert, hebben de cursisten tekenen en schilderen van beeldend kunstenaar / docent Mark Lisser dit thema onder de loep genomen.

De resultaten daarvan zijn vanaf 13 mei te zien op de cursistententoonstelling van Beeldrijk Drenthe. Daarnaast is er werk van cursisten van de overige disciplines te zien, zoals bijvoorbeeld edelsmeden en beeldhouwen van Beeldrijk Drenthe die zich ook met dit thema hebben bezig gehouden. De finissage is op zondagmiddag 29 mei. Alle docenten van Beeldrijk Drenthe zijn dan aanwezig. Van 23 tot en met 29 mei organiseert Beeldrijk Drenthe in ICO Zuidhage Assen een open lesweek. Iedereen kan dan een kijkje in de keuken van de diverse beeldende cursussen nemen.

Auteur

Albert-Jan Garama