Presentatie boekbundel SchuBBenBuiken Smilde

SMILDE

Dichter Mischa van Huijstee uit Smilde lanceert 22 mei samen met illustrator Marijke van Es uit Gasselte de kinderbundel SchuBBenBuiken.

Over deze uitgave zeggen zij zelf het volgende: Deze bundel is geschikt voor iedereen die heel graag wil weten hoe je twee pakken hagelslag op één boterham krijgt. Voor iedereen die wel eens in de war waait. Natuurlijk ook voor iedereen die zich afvraagt waarom je afgevallen knopen nooit meer terug vindt. Kortom deze bundel met gedichten en illustraties is geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 4 jaar die van schubbenbuiken en warme zelfgebreide glimlachjes houden.

De lancering doen ze niet alleen. Ze hebben een aantal collega dichters uitgenodigd om iets toepasselijks voor te dragen en er is muziek van het duo "De Toon is gezet" en het saxofoonkwartet Six to Four. Voorts is er natuurlijk de gelegenheid om de bundel, dubbel gesigneerd, aan te schaffen. Het festijn begint om 15.00 in de tuin aan de Vaartweg 95 in Smilde. Als u zin heeft om erbij te zijn, geef dan even een seintje aan Mischa van Huijstee: groenknollenland@gmail.com. Na 22 mei is de bundel ondermeer aan te schaffen bij boekwinkel Iwema in Assen.


Auteur

Redacteur