Popkoor Assen viert jubileum

ASSEN

Popkoor Assen bestaat 30 jaar en zingt van Home tot Happy tijdens het concert op zaterdag 28 mei om 20.00 uur in de Hertenkamp Assen.

Het belooft een extra feestelijk concert te worden, met ondersteuning van drie muzikanten en optredens van kleine groepjes koorleden. Het geheel zal worden omlijst door cabaretier Robert Ramaker. Popkoor Assen staat sinds twee jaar onder leiding van het jonge duo dirigent Junior de Fretes en pianist Jan Willem van Hees, die allebei aan het conservatorium zijn afgestudeerd. Samen met hen is het koor zich met name op hedendaagse popmuziek gaan richten. Het vernieuwde repertoire, met bijvoorbeeld nummers van Pharell Williams, Dotan, Blöf en Bruno Mars, is te horen tijdens het concert. Kaarten kosten in de voorverkoop euro 5 en zijn te reserveren via het emailadres info@popkoorassen.nl (o.v.v. naam en het aantal kaartjen) of bij Ellen Westenbrink via 06-12224613.

Auteur

Albert-Jan Garama