Voorjaarsconcert Christelijk Mannenkoor Beilen

BEILEN

In Beilen is 28 mei een sport- en cultuurfestival. Het Christelijk Mannenkoor uit Beilen, dat al bijna 50 jaar een wezenlijke bijdrage levert aan het muzikale leven in de gemeente Midden Drenthe,sluit zich hier graag bij aan.

Op 28 mei 20.00 uur zal het mannenkoor samen met Quodlibet uit het Overijsselse Vilsteren een voorjaarsconcert geven in de Stefanuskerk in Beilen. De koorbegeleiding is in de zeer bekwame handen van Jan Willem Docter uit Enschede (orgel en piano) en Violetta Land uit Roden (piano). Ook koorsolist Albert Moorlag is van de partij.De algehele muzikale leiding heeftdirigent Wim van Lenthe uit Dalfsen, hij is vast verbonden aan beide koren. Toegangsprijs euro 8. Kaartenzijn verkrijgbaar bij boekhandel ‘Het Logboek’ in Beilen en bij de leden van het koor, ook te bestellen via de website. Meer op www.christelijkmannenkoorbeilen.nl.

Auteur

admin