Pinkstermarkten in Drenthe

WESTERBORK

Het Pinksterweekend worden in diverse plaatsen braderieën en vlomarkten gehouden.

Op eerste Pinksterdag, zondag 15 mei, is er in Dieverbrug, nabij de dieversluis een gezellige pinkstermarkt. Diverse standhouders zullen zich in deze prachtige ambiance presenteren. Ook de aanwezige winkeltjes en schenkerij zullen geopend zijn. De markt in Dieverbrug is van 11.00-17.00 uur. Op tweede pinksterdag, maandag 16 mei, is er de jaarlijkse pinkstermarkt nabij het centrum van Westerbork op de Roessinghkamplaan. Er zal een diversiteit aan standhouders aanwezig zijn voor de braderie en vele particulieren zullen hun tweedehands goederen slijten op de vlomarkt. Deze markt is te bezoeken van 13.00-17.00 uur. De toegang voor deze braderieën is geheel gratis en zijn dus zeker een bezoekje waard. Aanmelden kan nog via 06-24831603 of via de website www.marktenenbraderieen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama