FOTOREPORTAGE | Kunst en meer op Art Explosion

ASSEN

In de binnenstad van Assen stond afgelopen zaterdag de 24-ste editie van Art Explosion op het programma. Het centrum was gevuld met beeldende kunst en een antiquariaten boekenmarkt.

Mooi weer, en met wellicht met Moederdag in het verschiet (een dag later) zorgden voor veel bezoekers. Het aanbod bestond uit deelnemers uit het hele land, België en Duitsland met goudsmeden, beeldhouwers, keramisten, installatiekunstenaars, schilders, fotografen, grafici. Kortom veel kleur en uiteenlopende stijlen. De antiquariaten boekenmarkt was qua deelname dit jaar verdubbeld. Naast kunst en boeken was er straattheater en muziek. Kindercircus Bombari gaf een show, Outdoor centrum Joy Time uit Grolloo had een parcours uitgezet. Op het Ceresplein demonstreerde caravancentrum Peelo de laatste ontwikkelingen op het gebied van kampeerwagens. Fotograaf Lammert Aling maakte de fotoreportage.

Auteur

Albert-Jan Garama