Boekenmarkt in Diever

DIEVER

Op tweede Pinksterdag, maandag 16 mei, is er in Diever de jaarlijkse boekenmarkt, dit jaar de vijftiende editie. Vele antiquariaten uit het gehele land zullen de kramen bezetten om hun boeken te presenteren.

Er zal een zeer breed aanbod zijn, variërend van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, boeken over sport en geschiedenis en nog veel meer. Als u op zoek bent naar een speciaal exemplaar van uw collectie of u wilt gewoon heerlijk struinen tussen vele duizenden boeken, dan is deze boekenmarkt zeker een must om een bezoek te brengen. De boekenmarkt wordt gehouden in het centrum van Diever rondom de Pancratiuskerk en duurt van 10.00-17.00 uur. Meer informatie kunt u vinden op www.marktenenbraderieen.nl of bel met 06-24831603.

Auteur

Albert-Jan Garama