Brinkfair Vries

VRIES

Op de Brink in Vries, aan de voet van de Bonifatiuskerk (voorheen Dorpskerk) heeft Volksvermaken Vries 22 mei van 11.00 tot 17.00 uur voor de vierde keer de Brinkfair.

De Brinkfair vormt de basis, daar is plaats voor standhouders die iets te bieden hebben op het gebied van natuurlijke materialen, brocante, lifestyle, streekproducten, kunstobjecten, woon- en tuindecoratie. Het programma biedt veel aandacht voor de kleine bezoekers. Er is een mini-boerderij met schapen met lammetjes en kippen met kuikens. De kleintjes kunnen een ritje maken op een van de vier lieve pony’s (tegen een kleine vergoeding). Muziek komt van folkmuziekgroep ‘Kapriol’. Deze Nederlands/Friese band brengt muziek die gebaseerd is op oude bronnen. Allerlei invloeden komen aan bod, zoals Middeleeuwse en Keltische muziek, maar ook salsa en jazz. Kortom, Nederlandse Wereldmuziek op speelse wijze. Tegelijkertijd vindt bij Café Onder de Linden een internationale accordeontrefdag plaats.

Auteur

Albert-Jan Garama