Sporen van mensheid

ASSEN

Tijdens de opening van ‘Sporen van mensheid’ op 14 mei 16.00 uur zijn er sprekers, muziek en een boekpresentatie. Beeldend kunstenaar Liesbeth Takken studeerde in 1990 af aan de Gerrit Rietveld Academie als beeldhouwer. Sindsdien werkt ze aan een eigenzinnig oeuvre dat bestaat uit aquarellen, tekeningen, installaties, land art en environmental art. Ideeën over herkomst en ontwikkeling van menselijke activiteit zijn in haar werk belangrijke thema’s.

Het werk van Liesbeth Takken kent vele liefhebbers. In de regio Assen, waar zij woont, is ze vooral bekend vanwege haar land-art projecten met kinderen. Zie ook www.liesbethtakken.com. De manifestatie Sporen van mensheid kwam tot stand dankzij steun van de voorintekenaars, donateurs van de crowdfunding bij voordekunst.nl, Provincie Drenthe, Gemeente Assen en Iona Stichting. SMAHK is gevestigd aan de Venestraat 88 te Assen

Auteur

admin