Jeugdwerk Bovensmilde met kinderdisco

BOVENSMILDE

Jeugdwerk Bovensmilde heeft 13 mei de tweede editie van de ‘Kinderdisco on tour’. Als locatie is ditmaal gekozen voor het clubgebouw van IJsvereniging Voorwaarts in Bovensmilde.

Voor eenmaal zal de kantine van de ijsbaan worden omgetoverd tot een disco. De kinderdisco is bedoeld voor jeugd tot en met groep 8. Gratis entree. Van 19.00 tot 19.45 uur kinderdisco met Clown Bennie voor de kinderen van 0 tot en met groep 3. Van 20.00 tot 20.45 uur disco voor de kinderen groep 4 tot en met 8. Samenwerking IJsvereniging Voorwaarts en Jeugdwerk Bovensmilde zullen dit jaar bij nog een tweetal evenementen de handen ineen slaan. Op woensdag 8 juni zal de tweede editie van de Kinderwampex plaatsvinden en in het najaar zal de tweede editie van De Hel van Bovensmilde plaatsvinden. Voor meer informatie over de Kinderwampex zie www.jeugdwerkbovensmilde.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama