Asser Mannenkoor in Rolde

Assen

Rolde - Het Asser Mannenkoor is dit voorjaar weer op promotietour. Donderdag 12 mei 20.00 uur zingt het koor in Hofsteenge in Rolde.

De mannen brengen dan weer een gevariëerd programma met zeker ook eigentijdse muziek zoals die van Ramses Shaffy en Boudewijn de Groot. Dirigent Bert Lammers heeft weer een toepasselijk programma samengesteld. Voor muzikale ondersteuning zorgt de bekende pianist Jan de Roos. Binnenkort worden meer nieuwe stukken ingestudeerd. Want het koor staat voor een volgende uitdaging. Na succesvolle producties als Oriënt Express en het Nieuwjaarsconcert worden voorbereidingen getroffen voor een jubileumconcert in 2017 in De Nieuwe Kolk in Assen. Een mooie gelegenheid voor nieuwe zangers om zich aan te sluiten bij het koor. Er is weer plaats in elke stemgroep. repetities zijn donderdagavond om 19.45 uur in Buurthuis De Schulp aan de Buizerdstraat in Assen. Maar eerst is iedereen welkom op 12 mei. En de toegang is gratis.

Meer info www.assermannenkoor.nl.


Auteur

Redacteur