JazzCafé Assen met jam session

ASSEN

De derde aflevering van JazzCafé Assen op 12 mei staat in de startblokken. De eerste twee sessies hebben aangetoond dat het een vruchtbaar idee blijkt van de Jazzclub Assen. Deze aflevering is de laatste voor de zomer. Vanaf september staan er alweer vier gepland.

In het Lodewijk Napoleon aan de Markt 1 Assen kunnen jazzliefhebbers vanaf 21.00 uur meespelen met een professionele ritmesectie. Die wordt deze gevormd door Dolf Robertus op piano, René van Astenrode op slagwerk en Einco Topper op contrabas. De eerste set is enigszins georganiseerd, daarna is de vloer beschikbaar voor muzikale bijdragen van zowel leden als niet-leden van de Jazzclub. Aan bezoekende jazzmusici wederom het verzoek hun instrument mee te nemen, want het is weer de bedoeling om nog eens gezellig samen te jammen.

Auteur

Albert-Jan Garama