Ticketverkoop interland Nederland – Nieuw-Zeeland

ASSEN

Van 31 mei tot en met 19 juli 2016 spelen de Nederlandse hockeyelftallen tien interlandwedstrijden in Nederland: de Rabo Super Serie. De wedstrijden worden gespeeld bij verschillende clubs in Nederland waarvan Hockey Vereniging Assen (HVA) de enige club is die in Drenthe een wedstrijd host.

Kaarten kosten 10,- euro per stuk en zijn alleen online te bestellen via : https://hockey.nl/evenement/kaartverkoop-rabo-super-serie/ De Hockey Interland Nederland – Nieuw-Zeeland wordt op dinsdag 21 juni aanstaande in Assen gespeeld. De komst van het Nederlands Elftal en het Niew-Zeelands Elftal markeert de eerste Interland georganiseerd door Hockey Vereniging Assen in meer dan 30 jaar. De oudste hockeyclub van Noord-Nederland is inmiddels aan de voorbereidingen begonnen voor de ontvangst van enkele duizenden hockeyfans op het twee jaar geleden betrokken hypermoderne complex aan de Mien Ruysweg. Jan Jelsema, voorzitter van HVA: “We zien het als een enorm compliment en eer dat de hockeybond ons heeft gevraagd een wedstrijd te organiseren. Twee jaar geleden zijn we verhuisd naar deze plek en het is een bevestiging dat de keuzes die we hebben gemaakt voor velden en accommodatie passen bij het hockey van vandaag de dag in het algemeen en bij het topsportklimaat van Assen en Drenthe. We hebben alles in huis om deze wedstrijd te faciliteren, en dat wat er niet is dat wordt door een groep enthousiaste vrijwilligers geregeld. Typisch HVA! We werken er met zijn allen keihard aan om in juni een paar duizend mensen te ontvangen op onze club. Het belooft een mooi evenement te worden dat samen met alle TT-activiteiten die week, Assen weer mooi op de sportieve kaart zet. Voor meer informatie over de Rabo Super Serie ga naar www.hockey.nl/rabosuperserie.

Auteur

Albert-Jan Garama