Voorjaarsmarkt Gieten

GIETEN

Op Moederdag 8 mei is aan de Stationsstraat Gieten vanaf 10.00 tot 17.00 uur voor de twintigste keer de Voorjaarsmarkt.

Net als voorgaande jaren vindt men hier een uitgebreid groenassortiment. Tuinliefhebbers kunnen dan ook hun hart ophalen, er zijn vele artikelen die rechtstreeks verband houden met de tuin, van geranium, perkplant tot bloempot. Vanwege Moederdag en met het oog op het komende voorjaar een prima gelegenheid om uw tuin- en kuipplanten aan te schaffen. Tevens zal op een gedeelte van de stationsstraat een vlooienmarkt worden georganiseerd. De JUMBO Abbas zal tijdens de Voorjaarsmarkt bereikbaar blijven voor het publiek en is geopend van 13:00 tot 17:00 uur. De Voorjaarsmarkt wordt georganiseerd door Roffald Producties in samenwerking met de Stichting Zomeractiviteiten Gieten. Voor meer informatie www.szgieten.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama