Alzheimer Café Assen: ‘Zet uw brein in beweging’

ASSEN

Alzheimer Café Assen heeft 10 mei een bijeenkomst in ICO theater cafe Zuidhaege een bijeenkomst met thema: Zet uw brein in beweging.

De avond wordt verzorgd door Sandra Koornstra en Astrid Steenbergen, vanuit de Ronnie Gardiner Methode (RGM). Het Alzheimer café is een trefpunt voor mensen met dementie, familie, naasten en andere belangstellenden. Dementie, met als meeste bekende oorzaak de ziekte van Alzheimer, is een aangrijpende aandoening die niet alleen de patiënt, maar ook diens naasten treft. Voor de bezoekers is er volop gelegenheid vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en lotgenoten te ontmoeten.

Op de boekentafel vindt men een tal van boeken, brochures en folders over dementie en Alzheimer. Voor het verstrekken van algemene informatie zijn er medewerkenden van Interzorg, Zorggroep Drenthe, en het PG-team van Icare aanwezig.

Aanvang 20.00 uur. Toegang is gratis.


Auteur

admin