Wereldwinkel Assen met Fair Trade week

ASSEN

Wereldwinkel Assen viert met diverse activiteiten de Week van de Eerlijke Handel van zaterdag 7 mei tot zaterdag 14 mei. De winkel heeft een verloting van een vrouwenbeeld uit Mexico ter waarde van euro 35. Geinteresseerden kunnen proeven van eerlijke chocola, koffie en thee. Een dienblad uit India van gerecycled hout krijgen klanten gratis bij aankoop van zes verschillende ontbijtproducten. En er zijn Wereldcadeau’s voor Wereldmama's. Voor de kinderen is er een grabbelton. Op 14 mei wordt de week afgesloten met live music van een percussieband. De Wereldwinkel in de Rolderstraat 42 is dé fairtrade cadeauwinkel van Assen. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen.


Auteur

Redacteur